Popüler Altcoin’den Önemli Hamle: Artık Dünyanın Her Yerinde!

Litecoin Vakfı, kullanıcılar için dünya genelinde popüler altcoin LTC, Bibox Token (BIX) ve Ternio (TERN) harcayacakları yeni bir banka kartını açıkladı. Banka kartı yakın gelecekte özel bir baskı olarak piyasaya sürülecek. Kullanıcılar dijital para birimlerini çevrimiçi olarak veya dünyanın her yerindeki fiziksel mağazalarda harcama olanağına sahip olacaklar.

Popüler altcoin Litecoin’in Vakfı, LTC banka kartını başlattı

Litecoin ekosistemi genişlemeye devam ediyor. Bu kez Litecoin Vakfı, Litecoin, Bibox Exchange ve Ternio arasında ortak bir çaba olan Litecoin Block Card’ın özel bir baskısının başlatılacağını açıkladı. Bu şirketler, alışveriş yapmak için kripto para birimlerini kullanmak isteyen günlük alışveriş yapanları ve harcama yapanları hedefliyor. Şu anda, ilk müşteriler ABD’de bulunacak. Bibox Borsası fonların sorumlusu olarak görev yapacak. Şirketin 200 milyon doların üzerinde işlem hacmi var. Konuya yönelik duyuru şu şekildedir:

Özel basım bankamatik kartı ilk önce ABDli vatandaşlar için ve daha sonra ABD dışındaki müşteriler için yayınlanacak. Resmi bir Litecoin cüzdanı olan LoafWallet, Bibox Exchange ve Litecoin Vakfı, banka kartını doğrudan Bibox Exchange ve LoafWallet ile birleştirecek. Kullanıcılar, kartlarına doğrudan bu ekosistem içerisinde erişebilecekler, böylece harcamalarına anında yapabilecekler.

Aralık ayından beri Litecoin yüzde 134’ten fazla büyüdü

Litecoin kurucusu Charlie Lee, bu ortaklığın Litecoin Vakfı’nın günlük yaşamda Litecoin’i harcamak için daha fazla kullanım vakası oluşturma misyonunu arttırdığını söyledi. Ternio, yeni girişimi desteklemek için Block Card platformunu sağlayacak. Şu anda, Litecoin pazardaki dördüncü en büyük kripto para birimi. Dijital para birimi 8,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine ve token başına 137 dolarlık bir fiyata sahip. Son 24 saatte, Litecoin %4 oranında büyüdü.

Litecoin’in bu yıl Ağustos ayında halving gibi önemli bir etkinlik yaşayacağından bahsetmeye değer. Bu, madencilerin ödüllerini blok başına 25 LTC’den 12,5 LTC’ye düşürecek. Bu %50’lik bir azalmaya işaret ediyor. Bu etkinliğin, Litecoin’in son aylarda olduğu gibi gelecekte de büyümesine yardımcı olması bekleniyor. Aralık ayında dibe vurduğundan beri, Litecoin yüzde 134’ten fazla büyüdü.

haber-bascca7lc4b1gcc86c4b1-kopyasc4b1-kopyasc4b1-kopyasc4b1-11

Yorum bırakın