Bedava coinpot token kazan

coinpot-logo

Bedava coinpot token kazanmanız için öncelikle Coinpot’a üye olmanız gerekmekte. Üye olmak için tıklayınız.

Üye olduktan sonra. Coinpot tokenlerinizi arttırmanın sadece 4 yolu var.

Untitled-1

1. Coinpot linkinizi arkadaşlarınızla paylaşarak onlarında siteye üye olmasını sağlamalısınız. Onlarda sizin gibi coinpot linklerine tıklayıp coinlerini kazandıklarında, sizde onların her kazançları/tıklamaları başına 1 adet coinpot token kazanmış olursunuz.

2. Coinpot sitesine girin, ana sayfada yer alan coinpot tokens bölümünden ‘view token summary’ ‘ye tıklayın açılan pencereden ‘2’ ile işaretlediğim ‘mine tokens’ seçeneğini seçerek tarayıcınız üzerinden coinpot token mining’i yapabilirsiniz. Bu süreçte browser’ınızın ve pc’nizin sürekli açık olacağını ve işlemcisinin kullanılacağını unutmayın.

3. ‘play lottery’ seçeneğini seçtiğinizde 1-10-100-1000 ticket alabilirsiniz. Tabiki bunların bedeli 1’e1 dir. 100 ticket aldığınızda 100 karşılığında hesabınızdaki 100 token’den vermiş olursunuz. 100 token yoksa elinizde zaten alamazsınız.

4. ‘play multiplier’ seçeneğini seçtiğinizde, diğer faucet sitelerinde de sık sık gördüğünüz. Roll low – roll high ve kaça katlamak istiyorsanız onu seçeceğiniz bir pencere açılır. Ben bu multiplier seçeneğini casino sistemlerine ve lottery seçeneğini piyango sistemlerine benzetiyorum ki öyle oldukları ortada.

Kazandığını tokenları ‘convert token to’ seçeneğini seçerek istediğiniz coin’e çevirebilirsiniz. Şu sıralar tokenları coinlere çevirerek güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Umarım bu yazı faydalı olmuştur. Bol kazançlar…

Yorum bırakın