Binance Coin

Binance Coin yani BNB, Binance borsasının kendi coinidir.

Binance borsası eklediği yeni altcoinler ve sürekli getirdiği güncellemelerle coin borsaları arasında son zamanlarda çok hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Bu yükselişle beraber Binance Coin’in fiyatı da giderek artıyor ve yatırımcılarını şu ana kadar pişman etmedi.

BNB coinin bu yükselişi doğal olarak insanların dikkatini çekti.

BNB piyasada işlem görmeye 0,11$ fiyatla başladı ve şu anki değeri 9.49$

Binance Coin’in en büyük avantajı aslına bakarsanız, Binance borsasında yaptığınız işlemlerde size %50 daha az komisyon ödemenizi sağlıyor.

Örnek vermek gerekirse bir işlem sonucu eğer Binance Coin (BNB)’niz yoksa 1 dolar işlem ücreti ödemeniz gerekiyorsa, Binance Coin’iniz olduğunda %50 avantajla 0,5 dolarlık Binance Coin’iniz kullanılıyor.

Tabii ki komisyon avantajından faydalanmak için hesabınızda bir miktar BNB bulundurmalısınız.

Komisyon avantajının yanında, Binance Coin’i diğer altcoinler gibi yatırım aracı olarak da kullanabiliriniz. Binance borsasının artan kullanıcı sayısı beraberinde komisyon avantajı sağlamak için sürekli BNB alan insanları da getirebilir/getiriyor. Bu durumda BNB fiyatı istikrarlı bir şekilde artabilir.

Tabii ki bu bir yatırım tavsiyesi değildir, ciddi miktarlarda yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı ve yorumunuzu yapmanızı öneririm.

Binance Coin aldıktan sonra Binance borsasında ayarlar sayfasından Using “BNB to pay for fees(50% discount)” seçeneğini ON yapmayı unutmayın.