Coinpot nedir? Coinpot ile bedava bitcoin, bitcoincash, litecoin,dogecoin,dash kazanın.

coinpot

Coinpot bildiğiniz gibi bir micropayment sitesidir. Anlaşmalı sitelerden her 30dk da veya en az 5 dk’da 1 girip istenilen chaptayı doldurduğunuzda size ufak ufak bitcoin, doge, litecoin vermekteydi.

Şimdi, coinpot’ta 2 önemli güncelleme gözümüze çarpmakta. Biri, artık 3 adet coinimiz yok. Artık bitcoin cash (yeşil) ve Dash(mavi) desteklediğinide görüyoruz. İkincisi, ve en güzeli artık browserlarımız üzerinden istediğiniz coin için mining yapabileceksiniz. Tabi ki çok çok güçlü makinalar yanında sizin pc’lerinizin katkısı çok az olacağı için bu bireysel bir mining değil, sizlerin işlemci ve ekran kartı güçleriniz birleşir ve coinpot adına kazı yapılır ardından her kişi ne kadar güç ile kazdıysa bu kullanıcılara dağıtılır.

Coinpot ile kazanabilirsiniz. Bunun için coinpot destekli siteleri bilmeniz gerekmekte, ilk önce coinpot’a üye olunuz ardından. Bitfun, Bonusbitcoin, Moondogecoin, Moonbitcoin ve Moonlitecoin sitelerinden kazanmaya başlayabilirsiniz.

Hepinize iyi kazançlar…

6 comments

    • view dogecoin summary’nin yanındaki ufak ok’a tıklayarak, withdraw dogecoin seçeneğine tıklayın. Ardından ülkemizdeki tek dogecoin alım satımın yapıldığı borsa olan koineks’e üye olup hesabınızı onaylattıktan sonra, koineks üzerinden dogecoin wallet(cüzdan) adresi oluşturun. Oluşturduğunuz bu dogecoin cüzdan adresini coinpotta ‘Withdrawal dogecoin address’ yerine yapıştırın. Çekeceğiniz miktarı: ‘Amount to withdraw’ kısmına yazdıktan sonra Password yani siteye üye olduğunuz şifreyi girin. Human verification (chapta) bölümünü yaptıktan sonra withdraw’tuşuna basın. Sizden bir onay isteyecek ona da oonay verin ve şimdi son aşama olan siteye üye olurken girdiğiniz mail adresine girip onay mailini tıklamak. Bu işlemide yaptıktan sonra 48 saat içinde dogecoinleriniz koineks’e aktarılır. Koinesk^i kullanarak coinlerinizi direk TL’ye çevirebilirsiniz.

      TL’ye çevirdikten sonra TL çekme bölümünden siteye üye olduğunuz ad-soyad ile aynı ad-soyad’a sahip olan iban hesabınıza gönderebilirsiniz.

      Beğen

  1. Koineks berbat bişey 100k doge içi 15-20 TL civarı ödeme alabiliyorsun 0.015kr amelelik gibi oluyor başka bir yolu varmış koineks.com dışında

    Beğen

    • K = Kilo İngilizce terim olarak Bin anlamında kullanılır , 1000 = 1K veya 2000 = 2K anlamına gelir. 100k= 100000 anlamına gelir hesaplarınız çok yanlış. 100bin doge coin koineks güncel kuruyla = 1517.9TL yapar. 100k ‘yı yanlış yazdığınızı farz ediyor ve 10k’dan hesaplıyorum = 151.79TL yapar.

      Sizin demenize göre 15-20 tl alınabiliyor. o zaman sizin elinizde 100k yok 10k yok 1k var. Yani 1000 adet dogecoininiz var.
      Şimdi matematik işlemlerini hallettiğimize göre diğer yollara geçelim.

      Koineks dışında yerli dogecoin-tl çeviren bitkapital vardı ne yazık ki kapandı. Takascoin vardı kapandı. Şuanda dogecoin-tl çevirme işlemi yapabileceğiniz tek borsa koineks’tir. Zaten alternatifleri olsaydı bunu yazardım.

      Diğer yollar, hepsi alacağınız 15 liradan da olmanız için müthiş yollardır. Neden mi? Çünkü dogecoin zaten değeri çok ucuz olan ($0,004012 bu rakam doge için müthiş yüksek) coindir. Ve bunu başka coinlere çevirirkende işlem ücreti ödeye ödeye elinizdekinden de olursunuz.

      Ben size en ucuz komisyon ödeyerek nasıl yırtacaksınız onu ilk yorumumda anlattım.

      Diğer yöntemler: Elinizdeki coinleri cryptopia adındaki borsaya gönderebilirsiniz. Bu borsadan exchange işlemi ile elinizdeki dogecoin karşılığında başka bir altcoin alabilirsiniz. Ardından aldığınız bu altcoini yerli bir borsaya gönderip oradan paraya çevirebilirsiniz. Her çevirme işleminde siteye komisyon ödersiniz ve çevirdiğiniz parayı yerli borsaya çekerkende bir fee ödersiniz. Sizin deyiminizle en amele işi bu olmakta.

      Bir başka yol da dogecoinlerinizi shapeshift adlı siteye göndermenizdir. Fakat shapeship 5-10 dk içinde ödeme kabul ettiği için öncelikle dogecoinlerinizi coinpottan başka bir dogecoin cüzdanına çekmeniz gerek. Bu işlem zaten ücretsiz. Ardından cüzdanınızdan shapeshift’e göndereceksiniz (bunda fee ödersiniz). Deposit kısmında dogecoin seçili olacak diğer receive kısmında seçeceğiniz başka coin olacak. Amaç elimize tl olarak almak olduğu için BTC’ye çeviremiyoruz çünkü 1000doge ‘yi kabul etmiyor en düşük 10000 adet kabul ediyor. Bu yüzden biz LTC çeviriyoruz çeviri işleminde de ücret ödüyoruz ve elimize 0.009 adet ltc geçmiş oluyor. Receive Ltc adresimiz için koinim borsasındaki ltc adresimizi yazıyoruz. Shapeshift çeviri işlemini tamamladıktan sonra hemen ltc cüzdan adresimize gönderiyor.

      Şu andaki kurdan hesapladığımızda elimize 1000 dogecoin karşılığı nihayet 10.3TL geçmiş olacak. Yani en başta dediğim gibi en kısa yolu sizin amelelik dediğiniz yol. Başka yolu yok.

      Beğen

  2. Ben 16 şubatta coinpot’tan koinex’e dogecoin gönderdim. Fakat 3 gün geçmesine rağmen bu dogecoin’ler koinex’ e geçmedi. Mail adresime gelen onayı da yaptım. Coinpot’a mail atmama rağmen dönüş de olmadı. Sizce bu dogecoin’lere nasıl ulaşabilirim. Yanlış bir şey de yapmadım olarak biliyorum. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Beğen

    • Ben şahsen koinex gibi sitelere bitcoin olarak yolluyorum. Diğer koinler sizin yaşadığınız gibi sorun çıkarabiliyor. O yüzden bitcoin kullanmaya özen gösterin. Coinpot a da mail atın size transfer tx ini göndersinler, onun dışında dogecoin chain ini takip edebileceğiniz sitelerden dogecoin cüzdan adresinizi yazıp coinlerinizin gelip gelmediğini takip edebilirsiniz… koinexin en az minimum kaç dogecoin transferi kabul ettiğini kontrol edin. Örneğin paribu 0.001 btc den düşük btc kabul etmiyor. Koinler havada kalıyor…

      Beğen

Yorum bırakın